HR Administratief medewerker (Parttime)

Europe
The Netherlands
Rotterdam
28-32 hours
Procurement Services with Peterson

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR medewerk(st)er voor 28-32 uur per week verspreid over 4 of 5 dagen. In deze uitdagende en afwisselende rol ben je samen met nog 2 collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de HR afdeling (met jou erbij een team van 7 collega’s).

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van HR? Wil je graag werken in een internationaal familiebedrijf, in het hartje van Rotterdam? Dan is dit jouw uitdaging!

Werkzaamheden

Kern van de functie is het uitvoeren van de HR-administratie en het ondersteunen bij HR projecten. Je coördineert administratief diverse processen zoals alles rondom recruitment, in- en uitdiensttreding, als ook het gebruik van diverse arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Je stelt arbeidsovereenkomsten en andere (standaard) brieven op en je verwerkt gegevens zoals personeelsgegevens en ziek- en herstelmeldingen in onze systemen. We doen veel HR projecten, waarbij jij in het project een ondersteunende rol hebt. In de breedste zin ondersteun je de HR-afdeling op administratief/secretarieel gebied bij overige voorkomende werkzaamheden.

Vereisten

  • MBO 4 werk- en denk niveau;
  • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Nauwkeurig, goed in organiseren en een kei in MS Office (Word, PowerPoint, Excel, Outlook);
  • Je bent proactief en hebt eigenaarschap, kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Je bent flexibel en initiatief nemend;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Peterson en Control Union zijn internationale experts op het gebied van logistiek, kwaliteit, certificeringen en risk management, en bijna 100 jaar werkzaam in verschillende markten, zoals food, feed, biobrandstoffen, olie & gas en windenergie. Wereldwijd werken wij met 5.000 medewerkers in 80 landen, in Nederland met 650 medewerkers. Meer info vind je op onze website www.petersoncontrolunion.com

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris in overeenstemming met de functie (maximaal EUR 3.340,- op fulltime basis), goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een maandeljks keuzebudget van 18,4% en 25 vakantiedagen op jaarbasis), een leuke afwisselende baan binnen een modern, internationaal en groeiend familiebedrijf in het centrum van Rotterdam. Je kunt deels thuiswerken.

Solliciteren en informatie

Ben jij proactief? Heb je kennis en ervaring en ben je gedreven om het werk continu beter te doen? Bereik je resultaat door je effectieve manier van communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe collega.

Apply for this vacancy